Хліб з беконом і сиром
Знадобиться
3/4 ст теплої води2 ст л сухого молока
1 ст л соняшникової олії
1 ч л дрібного цукру
1/2 ч л солі
2 3/4 ст білої хлібної борошна
1 ч л сухих дріжджів
А так же
6 смужок копченого бекону, засмаженого до хрускоту
100 г тертого червоного сиру (red Leicester) Я використовувала жовтий чеддер
1 стакан = 250 мл
Як готувати
Покласти перші 7 інгредієнтів в хлібопічку в тій послідовності, в якій вони написані, включити програму "тісто". У кого немає хлібопічки, замісити тісто руками і залишити підходити в теплому місці.Я додала 1 ст л води в процесі замісу тіста, так як тісто було сухувато.
Коли програма закінчиться, викласти тісто на злегка посипану борошном поверхню і трохи помісити його. Розкачати тісто в овал, розміром приблизно 51 х 23 см. Розкришити бекон дрібно і посипати уздовж по довгій стороні, потім посипати сиром. Взяти один довгий край і закриття в рулет так, щоб начинка була закрита всередині. Защипати краї. Розрізати "рулет" навпіл, покласти на злегка змащений маслом і посипаний борошном деко, накрити вологим рушником. Залишити в теплому місці поки тісто не збільшитися майже вдвічі.
Я поділила тісто навпіл, а потім вже розкачувала і начиняла кожну половинку окремо.
Розігріти духовку до 200 С / 400 F / Gas 6. Прибрати рушник. Використовуючи ножиці, зробити надрізи на верху кожного "рулету". Випікати 15-20 хв, до золотистого кольору. Остудити на решітці хвилин 10 перед подачею