Тісто для чебуреків zhannushka
Як готувати
Я раніше в тісто для чебуреків додавала яйце. І вони виходили жорсткимиА тепер роблю без яєць, 1ст муки заварюю 1ст окропу, 1чл солі і 1ст л масла (можна і більше) швидко розмішую, щоб не було грудок, а потім додаю 2 ст муки і добре вимішую. Тісто виходить м'яким і ніжним. Залишаю на 30хв-1год (можна і довше) відпочити. Розкочується і ліпиться дуже добре. І чебуреки виходять м'які і пухирчасті.
Пробувала я і все борошно заварювати-мені не дуже сподобалося, вже дуже тісто ніжним вийшло, навіть жувати не треба.
Можна додати ложку горілки.
ank_1 ;
ще є маленькі тонкощі !! .. перед тим як його розгортати кусочік тесту приблизно в 100 грам..можно меньше..на любителя потрібно витенуть в джгутик взятися з двох сторін за його кінці, і закручувати в різні боки !!! потім ..ММММ ... як це описати! згорнути джгутик
загорнутий в спіраль обидва кінці в різні напрямки! і придавити в коржик !! че написав! я то сам розумію !!
Для фаршу змішати фарш з меленим цибулею, солю і перцем.Еслі хочете посочнее, додати трохи кефіру або ряженкі.Заваріваніе робить тісто м'яким, масло в тісті робить тісто зпузирчастий, а яйце _хрустящім і додавати його треба .А расделівать готове тісто, треба так, як написав Анк1-це робить тісто більш шаруватим.