Запеканкa овощнaя (ella)

Фото - Фото - ЗАПЕКАНКA ОВОЩНAЯ (Ella)

Як готувати

Почистити і порізати дуже тонкими кружальцями картоплю, посолити і поперчити, і побризкати маслом (або трохи вершкового потерти - я оливкова волію) - укласти в змащену маслом форму, поверх викласти овочі, які є під рукою - я зазвичай цукіні кружками і зелену фасольку, і пару головок часнику почищеного, але не порізаного для запаху кидаю, ну звичайно грибочки підійдуть (я пробувала і зелений горошок кидати (колір міняє на блідий, але все одно нічого, і кукурудзу, але найкраще по-моєму цукіні і гриби, якщо є) , наверх - або філе рибки або курячі грудки - ну їх краще замаринувати або просто гарненько посолити-поперчити і спеціями посипати улюбленими, і наверх - шар помідорів. Вони сік дадуть, і ніякої більше майонез на потрібний. Накрити фольгою - і на цьому етапі приготування вечері можна призупинити - що я і роблю зазвичай, прямо в холодильник, а за годину до вечері - в духовку, готується близько 40 хвилин, в кінці відкрити і посипати сиром (можна і без цього, просто відкрити і побризкати маслом (до речі, не уявляю собі життя без мого розбризкувача масла, така краса, рекомендую). Температура близько 210 гр

Легій і здоровий вечерю "в одній каструлі". А якщо ще трав свіжих додати - то такий аромат !!!