Бісквітний торт з юліної весілля

Фото - Фото - Бісквітний торт з Юлиної весілля.

Як готувати

Зробити бісквіт в разьемний формі (26см) на 4 яйця:

4 білки збити з 2/3 скл цукру круто-круто. Потім додати жовтки і продовжувати збивати. Потім вмішати обережно ложкою 2/3 скл борошна (борошно поділити так - 2/3 від обшего кількості - борошно, і 1/3 - крохмаль). Змастити форму. Випікати на середній полиці при 170 градусах 35 хв. Остуджуємо - розрізаємо на 2 коржі. Просочила персиковим лікером.

Бізе: 4 білки збити з 1 скл цукру. Потім акуратно додати 2 ч л крохмалю. В ету ж форму, низ простелити пергаментом. 100 градусів на 2 години (я пекла так - спочатку 150 градусів, він дуже піднявся, а потім, коли зменшила температуру, опал.) Дати охолонути, трохи теплий зняти з кальки (знявся чудово). Вийняла практично відразу з духовки.

Робимо заварний крем - 1 і 1/2 норми. З 2-х жовтків буде достатньо (я робила на всі чотири жовтка, вийшло рідкувато).

На нижній бісквітний корж - крем, потім ягоди (я клала вишню відціджену з компоту і морожену-размороженную і відціджену малину), потім поклала знову бісквітний корж "головою" вниз, змастила кремом - ягоди і знову трохи крему, щоб сік від ягід просочені верхній БИЗОВ корж. Дати добу постояти в холодильнику.