Розігріти на сковорідці оливкову олію, покласти туди дрібно порізану цибулю. Вогонь повинен бути не дуже сильним, цибуля не повинен зарум'яниться. Посмажити цибулю до напівм'якості, покласти туди порізані поперек і ще навпіл помідори. Посолити їх і рясно поперчити. Обсмажити пару хвилин, перевернути і обсмажити ще кілька хвилин. Важливо, щоб не Пержаром і не перетворити в кашу. Засипати великою кількістю зелені (петрушки, кінзи- кріп туди чомусь не дуже) і вимкнути вогонь. На іншій сковорідці приготувати на вершковому маслі омлет. Викласти на Полвин омлету помідори і загорнути другу половину наверх. Відразу подавати. Я його відразу роблю на великій сковорідці на всю сім'ю і ріжу лопаткою на порції. До речі, вичитала недавно секрети омлету, деякі з них я, виявляється, завжди порушувала. У яйця потрібно додавати зовсім небагато води, а не молока. Від молока він стає важче і не так добре піднімається. Важливо не збивати омлет слішнім ДОЛКО, він стає дуже рідким і це теж погано відбивається на його пишності. Ось які справи, а я як раз робила все з точністю до навпаки!