Омлет від Наді

Фото - Фото - омлет від Наді

Як готувати

Розігріти на сковорідці оливкову олію, покласти туди дрібно порізану цибулю. Вогонь повинен бути не дуже сильним, цибуля не повинен зарум'яниться. Посмажити цибулю до напівм'якості, покласти туди порізані поперек і ще навпіл помідори. Посолити їх і рясно поперчити. Обсмажити пару хвилин, перевернути і обсмажити ще кілька хвилин. Важливо, щоб не Пержаром і не перетворити в кашу. Засипати великою кількістю зелені (петрушки, кінзи- кріп туди чомусь не дуже) і вимкнути вогонь. На іншій сковорідці приготувати на вершковому маслі омлет. Викласти на Полвин омлету помідори і загорнути другу половину наверх. Відразу подавати. Я його відразу роблю на великій сковорідці на всю сім'ю і ріжу лопаткою на порції. До речі, вичитала недавно секрети омлету, деякі з них я, виявляється, завжди порушувала. У яйця потрібно додавати зовсім небагато води, а не молока. Від молока він стає важче і не так добре піднімається. Важливо не збивати омлет слішнім ДОЛКО, він стає дуже рідким і це теж погано відбивається на його пишності. Ось які справи, а я як раз робила все з точністю до навпаки!