Торт безе (від жаннушкі)

Фото - Фото - Торт Безе (від Жаннушкі)

Знадобиться

Тісто

4 жовтки

1 ст цукру

200гр маргарину

3ст борошна

2ст л сметани

1ч л соди погашеної

Безе

4 білка

1 ст цукру

Крем1ст горіхів

300гр вершкового масла

1 банка вареної згущенки

Помадка

5ст л сметани

5 ст л цукру

2год л какао

Збити жовтки з цукром. Маргарин порубітьс борошном, додати сметану, гашену соду, потім додати жовтки з цукром. Вимісити тісто, покласти в холодильник на 30хв. Потім розділити на 5 коржів

У торта форма прямокутна, тому можна вирізати з кондитерської паперу прямокутник і на ньому розгортати тісто (у мене розгортати не виходило, я розрівнюють руками) Випекти до золотистого кольору, остудіть.Коржі виходять дуже крихкими, тому обережно, відокремте їх від паперу.

Збити білки з цукром і випекти безе (я ніколи не пекла, т до це на багато подовжує процес приготування торта, я купувала готове безе

Розрізала на половинки.

Для крему зварити згущене молоко, остудити і збити з маслом м'яким, додати горіхи, добре вимішати. (Можна горіхи не додавати, а потім просто посипати на коржі, змащені кремом)

Тепер приступаємо до складання торта.

На страви акуратно викладаємо 1-й корж (навіть якщо якісь з коржів поламаються, не переживайте їх можна укласти в середину)

Змащуємо кремом густо (крему виходить багато) посипаємо горіхами.

Зверху викладаємо 2-й корж, добре притискаємо, змащуємо кремом, орехі.Затем 3-й корж, притискаємо, змащуємо, посипаємо горіхами. Тепер викладаємо безе разрезанное.Сверху безе можна помазати кремом і укласти 4-й корж, потім крем, горіхи. І накриваємо бажано цілим п'ятий коржом.Смазиваем боки залишилися кремом. А зверху змащуємо помадкою.

Помада.

Змішати цукор зі сметаною і какао. Зварити 5-10хвилин.

Торт бажано на ніч залишити просочитися, чим більше буде просочуватися, тим смачніше ставати.

Торт обалденной смакоту (не дивлячись на мою нелюбов до пісочного тесту) Дуже раджу! Смачного!

Як готувати