"Паштет по-каліфорнійськи"

Як готувати

Якраз сьогодні робила. Мені подобається робити паштет саме таким чином, як я напишу нижче, хоча пробувала багато варіантів, але цей самий класний.

Пропорції у мене збереглися такі, хоча я давно на око роблю.

500 грам курячої печінки, близько 100 грам вершкового масла, 1 велика цибулина, 100 грам вершків, сіль, базилік пів чайної ложки і чверть чайної ложки мускатного горіха.

Посмажити на всьому кількості олії цибулю і як тільки він зазолотитися покласти на сковороду печінку. Смажити на середньому вогні. Потім додати спеції і протушкувати. Посолити і поперчити. Потім пропустити все через м'ясорубку. Поступово вливаючи вершки вимісити ще раз. Можна ще додати ложечку столову коньячка і десяток печериць відварних (їх теж через м'ясорубку).

Дуже смачно !!!

У розвиток паштетною теми:

Ось спорудив паштет з курячих печінок. Як його можна вживати, крім банальних бутербродів?

Спекти заварні булочки і туди його, рідного.

У теплу ще булочку маленьку (але не заварний) дуже смачно в розріз вкласти паштет і шматочок масла вершкового. Обидва наповнювача повинні бути дуже (!!!) холодними. Лопати негайно:-)

Млинці тепленькі їм мазати недурственно.

У лаваш або яку іншу коржик тонку його (а можна і не тільки його) загорнути і потім порізати на маленькі "завитки".

Загорнути рулетики з салатного листя, наповнених паштетом, але їх треба буде сколоти зубочистками.

Просто з картопелькою і пюре йде відмінно

Помидорки невеликі їм нафарширувати, але тільки з зеленушкой разом, туди ж можна жовтки яєць відварених ввести або навіть повністю відварені яйця дрібно рубані.