Котлети з індички

Фото - Фото - котлети з індички

Як готувати

500 г філе індички - 150 г м'якушки білого хліба-50 г ріпчастої цибулі 40 г панірувальних сухарей- 1 яйце- соль- перець.

Змочуємо (!) М'якуш білого хліба в молоці.

Додаємо до фаршу індички цибулю.

Солимо і пeрчім.

Додаємо яйце.

Все перемішуємо.

Додаємо намочений хліб.

Знову все перемішуємо.

Обвалюють котлети в паніровці. Смажимо на розпеченій сковороді в рафінованій рослинній олії (бажано оливковій)

Готову страву подають із зеленим горошком і кукурудзою

Я брала на півкіло готового фаршу - 1 яйце, 3 шматки білого хліба (у палець завтовшки), 120 мл вершків подвійний жирності, 1-2 маленькі цибулини, плюс зелень, сіль і перець.

Хліб без кірок замочувала у вершках і потім розтирала, щоб грудочок не було, цибуля в блендері перетворювала в пюре, все вивалювали в фарш, додавала яйце і приправи. Ретельно вимішувала до гладкості. Потім формовані котлетки, в кожну в серединку маленький кубик сиру, обвалюють у борошні й обсмажуємо. Найніжніша весч !! :-)))

Я робила з готового покупного фаршу з індички. З яких він частин, поняття не маю. А котлети робила так:

Нарізати дуже дрібно цибулю (одна маленька цибулина на фунт фаршу), змішати з фаршем, додати кілька ложок панірувальних сухарів, сіль і перець. Додати у фарш трошки холодної води. Сформувати котлети, і смажити на розігрітій сковорідці на олії (я на рослинній) спочатку з одного боку, потім перевернути на іншу.

Так, я булку розмочену не кладу, а замість неї сухарі панірувальні. І яйця я теж не кладу. Виходять дуже смачні котлети.