Гарбуз фарширована
Як готувати
Гарбуз фарширована.Якщо в господарстві є ціла гарбуз, то рекомендую зробити ось таке блюдо.
З великого гарбуза вирізати кришку і очистити її від насіння.
Обсмажити свинину шматочками. Спасерувати моркву. Скласти все в каструлю. Додати червоний болгарський перець порізаний соломкою і ананас (свіжий або з банки, але тоді у власному соку). Все змішати, посолити, додати трохи (!!!) води і тушкувати до готовності. Перекласти все в гарбуз і поставити в холодну духовку на маленьку температуру (близько 200 Ф) і тримати там 2 години, а то й більше.
На стіл подавати прямо в гарбузі з великою помилковою, що б разом з м'ясом можна було відскоблювати від стінок гарбуз.
Гості просто штабелями падають, коли ця штука на столі з'являється:-)))
Випікати треба при 200-250 Форінгейта. Або при приблизно 100 Цельсія. Сенс такої низької темп. в тому, що б тиува НЕ запікалася, а нудилися. Ну і що б не лопнула:-) Не забудьте на стіл полдавать з великою помилковою, що б м'якоть можна було вискрібати і подавати на тарілку з м'ясним соусом.
А ще в найменших тиквочки, якщо їх запекти (технологія очищення і спечений та ж) можна подавати гарбузовий суп або Салати порційно.
Значить так. Соус м'ясні-морквяно-ананасовий-і_так_далее кладеться в СИРУ гарбуз. Сам соус в стані напівготовності.
З гарбуза тільки вичистити насіння. Ишо помити можна:-) Нічо там солити-перчити не треба. Що стосується м'яса, так я думаю будь можна. Прсто мені подобається ця штука з ананасом, а ананас зі свининою:-)
Шматок тиуви очищений від насіння кладемо в духовку і печемо при темп. градусів ... 200С до готовності. Готовність - це коли вона м'яка на протикаючи стає
Якщо хочете запекти цілу гарбуз не в якому разі не ставте її в уже гарячу духовку. Ставте в холодну. і нагрівайте поступово. Може лопнути. Якщо порожня - фіг з ним. А от якщо в ту гарбуз чого напхано: - (((Знаю прецедент: - (((