Неймовірно смачні свинні рулетики
Як готувати
На перший день Різдва приготувала я дуже смачні свинні рулетики з секретом - весь фокус був у тому, що я їх не пов'язувала ниткою, а просто двічі запанірувати в яйці і в сухарях.Необхідно:
свинина
гірчиця або сіль з улюбленими спеціями
Для начинки:
я брала: гриби, цибуля, родзинки і петрушку.
Ізюм замочувала, цибулю з грибами (можна взяти і солоні / мариновані) підсмажувала. Петрушку дрібно порубати. Всі змішала.
Для панірування:
яйце, злегка збите з сіллю і спеціями
сухарі
М'ясо ріжемо на шматки товщиною не більше не менше 1,5 см. Трохи відбиваємо, змащуємо гірчицею або спеціями, залишаємо на деякий час (у мене вони лежали годин 30). Можна і без цього очікування. Відразу ж гарненько відбити і намазати.
Як тільки належний час минув і треба готувати рулетики, ще раз добре відбиваємо м'ясо, причому треба відбити так, щоб один кінець був тонше.
На товстий кінець покласти начинки, якщо м'ясо не дуже жирне, то ще й шматочок сала і просто загорнути в трубочку. Потім обваляти в яйці і сухарях. Дати підсохнути хвилин 5, і ще раз повторити цю операцію.
Скласти в сковороду або на лист фольги і в гарячу духовку на 15 хвилин. Через 15 хвилин зменшити вогонь, і тримати їх там ще 30-40 хв. Якщо панірування зверху рулетиков сухувата, то можна наприкінці печения або полити соком, що виділився, або просто покласти по шматочку масла.
Подавати з картоплею і улюбленим соусом до м'яса.
Моя мама пропонує ще один варіант начинки - гриби. лук, кисле яблуко і салатний селера.
Можна спробувати начинити ще чим-небудь. Пробуйте!